2011. június 6., hétfő

Beavatás a csillagos ég által június első hetében

Napunk az Ikrek jegyében folytatja útját, az égen pedig a Bika csillagkép szarvai között haladva láthatjuk nappali egünk uralkodóját. Tudatos-cselekvő én-részünk kapcsán ez kollektív szinten továbbra is a könnyedség, játékosság, kíváncsiság, valamint kapcsolatteremtő kommunikativitás állapotát jelzi, amely a hét elején Napnak Uránusszal alkotott fényszöge révén most még intenzívebben, felfokozottabban nyilvánulhat meg.
Kozmikus szinten mindeközben Napunk a Bika szarvai között haladva segít bennünket egy olyan tudati emelkedésben, amelynek révén felkészülten tudjuk majd magunkba fogadni a Tejút teremtő energiáit, jövő hetünktől kezdődően.

Ez emelkedés lényege egyrészt a testi léttől, fizikai mivoltunktól való eltávolodás, ezen történő túllépés, saját szellemi erőink mind teljesebb használatával, melyben Napnak Uránusszal és Szaturnusszal alkotott tág fényszögei is segítenek bennünket e hetünk első felében, lévén összekapcsolódhatunk magasabb szellemiségünkkel, és ebből a tudati állapotból láthatunk rá saját korlátainkra.

Napunk Orion fölötti helyzete azonban e felkészülés más síkjait is mutatja, többek között azt, hogy a célkijelölés időszakában járunk most, mikor is meg kell tudnunk határozni azon belső irányunkat - vagy irányainkat, - amelyet követve szeretnénk haladni, és életünk valóságát teremteni az elkövetkező időszakra nézve. Ugyanis Napnak a Tejúton történő haladásakor olyan teremtő energiákkal telítődhetünk, mely erőket azután magunkból kiárasztva teremthetjük meg - vagy akár újjá - életünk valóságát július elejétől kezdődően.

Holdunk az Oroszlán jegyében járva nagy belső erőket, lelki energiákat biztosít számunkra a hét elején kollektív szinteken, melyeket most Merkúrral s Szaturnusszal való fényszöge révén önmagunk és kapcsolataink stabilizálására is felhasználhatunk. Hiszen az érzelmi kommunikáció igénye és belső bátorságunk érzése együttesen lehetővé teszi számunkra, hogy olyan dolgoknak adjunk most hangot, melyeknek máskor talán nem mernénk - vagy mindeddig nem voltunk képesek, - s mindeközben érzelmileg ráhangolódva mások vágyaira és korlátaira, megtartsuk beszédpartnerünk - számára egészségesnek és biztonságosnak érzett - határait.

Hétfőn Holduk a Rák csillagképében az érzelmi befogadás és nyitottság állapotát, és ugyanakkor egyfajta érzelmi befelé fordulás, önmagunkkal s szeretteinkkel való törődés igényét mutatja számunkra a kozmikus szférák útmutatása szerint.

Délutáni-esti órákban azután Napunk Holdunkkal kapcsolódván nagyon pozitív érzelmekben gazdag időtöltést ígér, akár egy kellemes találkozást, amely lehet, játékosan könnyed hangulatban telik, s így ajándékoz meg minket pozitív élményekkel, tölt fel energiákkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése