2011. június 20., hétfő

Égi üzenetek június 20 és 26 között

Napunk június 21-én este lép át az Ikrek jegyéből a Rák minőségébe, kollektív energiák szintjén mindez az eddig kommunikatív kifelé fordulásunktól eltérően most egy nagyfokú érzelmességet, érzékenységet - akár visszahúzódásra való hajlamot - és érzelmi indíttatásokat jelenthet tudatos-cselekvő energiáink működtetése kapcsán az elkövetkező egy hónap során.
Kozmikus szinten ugyanakkor a Nap a Tejúton való haladásában 13-a óta magas, tiszta, teremtő energiákkal való kapcsolódásunkat teszi lehetővé most, és az elkövetkezendő két hetünk során, ami által különösen ihletett, szeretetteljes, egy magasabb rendbe illeszkedő, ugyanakkor energikus, intenzív és hatékony tetteket követhetünk el, és mély értelmű, bölcs belátásoknak kerülhetünk birtokába.
E hetünk első felében mindez meglehetősen harmonikus, szeretetben és egyetértésben feloldódó élményként - vagy élmények soraként - is jelentkezhet, később azonban a polaritás tudatosabb megélésére helyeződik a kozmikus hangsúly, és így e hetünk vége felé már igen izgalmas, intenzív energiák érkezhetnek hozzánk akár belső késztetések, akár cselekvésre motiváló külső események formájában.

Gondolatainkat és kommunikációnkat egész hetünk során elsősorban személyes érzelmeink és kötődéseink határozzák meg, hiszen Merkúr a Rák kollektív minőségében halad. Fényszöge a Plútóval, majd a Szaturnusszal nagy belső kihívások elé állíthat bennünket a hét első felében, különösen a hétfő-keddi napokon, tekintve, hogy elsőként mély, belső vágyainkkal, indulatainkkal és rejtett késztetéseinkkel kerülhet szembe aktuálisan érzelmes gondolatvilágunk, amely szembesülés szinte kényszerűen vezet bennünket egy - várhatóan feszültségekkel járó - mentális és energetikai síkjainkat egyaránt érintő, nagy belső átalakuláshoz. Mindezen energia azonban külső konfliktusban is megnyilvánulhat, melynek végeredményeképpen hasonlóan eljuthatunk egy belső szembesülésen keresztül vezető visszafordíthatatlan változáshoz.
Kedd-szerdai napokon azután ezen új mentális minőség stabilizálódása - vagy éppen próbára tétele - várható Merkúrnak Szaturnusszal alkotott fényszöge révén.
A hét második felében azután hétköznapi gondolataink és logikánk összekapcsolódnak filozófiai szellemiségünk, emberi bölcsességünk hordozójával, a Jupiterrel, és szellemiségünk e két szintje össze is hangolódik, így újonnan kialakult nézőpontjaink egységes belső szemléletté szintetizálódhatnak.
A hét végére pedig érzelmeinkkel történő összekapcsolódás által harmonizálódhat gondolatvilágunk, mentális szféránk, és eredményezhet ez egyfajta új belső egyensúlyt bennünk lelki és gondolati síkjaink között.

Érzelmeink tekintetében a hűvösen visszafogott Vízöntő jegyében indul a hét, azonban Holdunk már hétfő estétől jegyet vált a kollektív minőségek szintjén és az érzelmes, érzékeny, idealista Halak jegyébe lép, ahol együttállásba kerülve a Neptunusszal inspiráló fényszöget alkot Napunkkal - így várhatóan különösen érzelmes, sőt romantikus hangulatú estének nézünk elébe, melynek során tetteinket és szándékainkat leginkább mély - akár rejtett - érzéseink és belső harmónia-, szeretet- és törődésigényünk határozzák meg.
Kozmikus szinten azonban a Vízöntő csillagképét elérő Holdunk a lelki tisztulás igen intenzív és mélyre ható lehetőségét hordozza számunkra a hét első felében, különösen a hétfő esti időszakban, amikor is Hold és Neptun együttállása révén felszínre kerülhetnek lelkünk rejtett mélységei is.

Konkrét tetteink és akaratunk energiájának képviselője, Mars kedden a hajnali órákban lép át a Bikából az Ikrek jegyébe, így kollektív minőségek szintjén a hét második napjától megváltozik cselekvési erőnk és szándékunk elsődleges töltése és motivációja, a biztonságvágy és a jövő alapjainak megteremtése helyett most e téren is - ahogy Vénuszi működésünk kapcsán - a játékosság, könnyedség és nyitottság dominálhat bennünket a következő másfél hónap során, e hetünk elején azonban mindez különösen érzékelhető lesz.
Kozmikus szinten azonban továbbra is a Bika csillagképében haladó Marsunk e hetünk első felében különösen hatékony, ihletett teremtő energiákat kölcsönözhet számunkra, tekintve, hogy a Fiastyúk vonalában haladva el az égen, az isteni egyesülés és teremtés misztikus erejével kerülhetünk általa kapcsolatba. Tehát mindazon célok, amelyek eléréséhez, illetve mindazon dolgok, amelyek megteremtéséhez, életre hívásához a saját aktivitásunk, akaraterőnk és cselekvő energiánk szükséges, most kozmikus segítséggel támogatva, nagyszerű eredménnyel érhetők el és válhatnak valóra, hiszen személyes erőink meghatványozódnak e csodás égi helyzet következtében.

Kedden az esti órákban azután az érzelmi kommunikáció válik fontossá, várhatóan különösen nagy hangsúllyal, tekintve, hogy Hold-Merkúr ekkor egyaránt vizes, érzelmi jegyekben járván kapcsolódnak egymáshoz. Tehát mindaz, amit ekkor kimondunk vagy megfogalmazunk magunk és mások számára: nagy jelentőséggel bír a jövő érzelmeinek rendezése, megtisztítása, egyértelművé tétele és átláthatósága szempontjából.

A szerdai napunk azután az érzelmi harmonizálódás ideje, Holdunk fényszögei révén ugyanis mind Vénusz, Mars és Plútó energiáival - harmóniateremtésünkkel, gyarló, emberi vágyainkkal, cselekvő akaratunkkal és rejtett indulatainkkal, változás-készségünkkel - összehangolódik. Kozmikus szinten azután a délutáni órákban eléri a Halak csillagkép Visszaúszó Halát, miáltal az érzelmi megtisztulás helyett immár az egyéni karma érzelmi kérdései kerülnek előtérbe a következő néhány napunk során.

Csütörtökön Holdunk jegyet vált a kollektív minőségek szintjén, a Halakból a Kosba lépve érzelmeink és hangulataink kapcsán az elmúlt napok szentimentalizmusa helyett most egy intenzívebb, aktívabb, én-központúbb állapot megélését téve lehetővé, miközben Nappal alkotott fényszöge igyekszik ezen minőségében visszafogni némiképp nyers és meglehetősen impulzív aktuális érzelmeinket, hiszen tudatosságunk és szándékaink szintjén most a törődő érzékenység és gondoskodó érzelmeink játsszák a főszerepet. Estére azután a kollektív energiákból táplálkozva kiújulhat és szinte robbanásig feszülhet, a kozmikus erők támogatásával azonban átmenetileg elcsitulhat és harmonizálódhat ez a túlzott érzelmi felbolydulás, Holdunk Uránusszal, Vénusszal és Plútóval alkotott fényszögei révén.

Pénteki napunkon Holdunk Szaturnusszal való kapcsolódása révén egy csodálatos lehetőségünk adódik, amelyben önző vágyainkat és érzelmeinket összehangolhatjuk a külvilág igényei jelentette korlátokkal. Megtehetjük mindezt önként, saját belátásunk és másokra hangolt jószándékunk, figyelmességünk által, ha azonban erre nem vagyunk nyitottak vagy képesek aktuális érzelmi állapotunkban, várhatóan egy külső jelzés, vagy akár konfliktus ébreszthet rá bennünket arra, hogy hol és hogyan szükséges meghúzni érzelmi határainkat - úgy, hogy ezáltal sem mi, sem mások ne sérüljenek, se érzelmeinkben, sem biztonságukban, sem pedig szabadságunkban.
A délutáni-esti órákban pedig mindezzel kapcsolatos tapasztalatainkat és érzéseinket fogalmazhatjuk meg, azaz értelmi szinten is integrálhatjuk önmagunk számára.

Fenti próbatételt követően aztán hétvégénk nagyfokú érzelmi harmóniában telhet Holdunk aktuális pozíciója és fényszögei tükrében. Ez azonban nem feltétlen jelent totális passzivitást, sőt, tekintve, hogy cselekvő energiáinkat nagyszerű hatékonysággal - mintegy zsenialitással - tudjuk működtetni a hétvége során. Tehát mindazon tettünk, amibe most belefogunk, illetve mindaz, amibe energiát fektetünk a szombati, és különösen vasárnapi napunk során, az meglepő könnyedséggel és gyorsasággal, újszerű ötletekkel és megoldásokkal teljesen valósulhat most meg.

Szombat este Holdunk kollektív szintű jegyváltás révén a Kosból a Bika minőségébe lép, miáltal érzelmeink és vágyaink tekintetében innentől kezdve nem annyira a saját személyes szempontjaink, mint inkább biztonságunk és az anyagi lét jelentette élvezetek kerülnek középpontba.
Kozmikus szinten pedig vasárnap hajnalban történik váltás, amely az érzelemvilágunkat érinti, tekintve, hogy Holdunk a Kos csillagképébe ér - s ezenközben együttállásba kerül a Jupiterrel, - miáltal lelki megéléseink és megnyilvánulásaink kapcsán az újdonság, újra kezdés és egyfajta szellemi átélés igénye jelenik meg az elkövetkező napokban - de a vasárnap reggeli órákban mindez különös intenzitással érvényes.

Vénusz, a nőiség, szépség iránti vágyunk és harmóniateremtésünk energiája most az Ikrek kollektív minőségében a könnyedség, játékosság, kíváncsiság és kapcsolatteremtés idejét élve nyitottá és érdeklődővé tesz bennünket a kapcsolatok, illetve a másik nem képviselői iránt, azonban kozmikus szinten a Bika csillagkép szarvai között járva immár elérte az Oriont, így e hetünk során különösen fontossá válik, hogy mi az, amit harmóniánk érdekében megcélzunk, kitűzünk magunk elé és mi az, amit ténylegesen felvállalunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése