2012. január 20., péntek

Megújulás 2012 első Újholdjának napján

Január 23-án hétfőn, Újhold napján csodás lehetőségek nyílnak meg számunkra. A tényleges belső megújulás napja lehet ez, tekintve, hogy Nap és Hold - énünk lelki és szellemi energiáinak szimbólumai - a Vízöntő égi jelében találkoznak, amely a szabadság, felszabadulás, megújulás minősége is egyben, ugyanakkor a Bak csillagkép Tejútra tekintő fejénél láthatjuk Őket az égen, egy új, magasabb, sőt akár spirituálisabb útra nézve, az ezen való elindulást megelőző pillanatban.
A célkijelölés, útra találás, magasabb céljaink meglátásának ideje lehet ez tehát, amelynek során egyúttal a céljainkkal kapcsolatos pontos és aprólékos részletek meglátására, érzékelésére is módunk adódik.

Szellem és lélek szabadsága - amelyet most egyetlen csodás belső egységben élhetünk meg, - magas rezgésű szellemi impulzusokat küld személyiségünknek, mintegy a megújulás inspirációjaként, s ezzel egy időben teremti, realizálja, hívja életre az anyagi lét bőségét és biztonságát.
Ezen a napon tehát különösen érdemes bőségteremtő, bőségbehívó meditációkat, rítusokat, vagy megerősítéseket végeznünk, mert bőségben való kiteljesedésünk szándéka most egyértelműen összhangban van a kozmosz erőivel, s ezen háttérerőkkel gyakorlataink hatékonysága óriásira nőhet. Különösen, ha képesek vagyunk a bőség minőségét önmagunkban megtalálni, megélni, és ezt a belső lelki-szellemi élményt vetíteni ki saját, emberi világunkba.

A külvilágból, másoktól, különböző szintű partnereinktől jövő impulzusok, vagy tőlünk a külvilág felé áramló cselekvő erő, megnyilvánuló akarat, most felszabadíthatja és egyúttal újrarendezheti, formálhatja és átstrukturálhatja gondolkodásunkat és kommunikációnkat. Felszabadult és/vagy letisztult gondolataink és szavaink pedig tettekké válhatnak, egyfelől saját tetteinkké, másfelől cselekvően aktív reakciót válthatnak ki a másokból, melyek elsősorban saját életünket, és külvilággal való kapcsolatunkat, kapcsolatainkat formálják. Mindezen tetteinkben - illetve mások cselekedeteiben is - elsősorban a szeretetteljes alázat minősége van jelen.

Egy mély, belső szeretetteljesség és harmónia-élmény megtapasztalására is lehetőségünk nyílik e napon, melyet most a Tejút magasabb, teremtő energiái támogatnak, s amely élmény önmagunk mély és feltétel nélküli elfogadásával járhat, így a jövő harmóniájának befogadását, s mindezek által egy tisztább, igazabb jövő megteremtését is lehetővé teszi.

Rejtett akadályok, belső gátlások és lelki nehézségek, kollektív minták egyaránt feloldódhatnak e szeretetteljes elfogadás mély, belső megélésének állapotában, akár tudattalan oldásként is, de egyúttal az is előfordulhat, hogy rejtett titkokra és összefüggésekre látunk, érzékelünk rá ekkor, saját személyes rendszerünk vagy kollektív emberi mintáink kapcsán. Az élmény mindenesetre oldódást, megtisztulást hoz a jövőre nézve, és a múltunkra is egyaránt, hiszen sorsunk karmikus terheinktől való feloldódását is eredményezhetik a mai oldó élményeink.

Tér és idő tehát abszolút kitágulhat számunkra ekkor, és egyben az ezt követően időnkre kiható, felszabadító módon.

E csodás napon tartjuk az idei, 2012-es év első Hold-Mandala szertartását. Minden érdeklődőt szeretettel várunk tehát erre az alkalomra január 23-án, 18 órától a Shantee House-ba, Bp. XI. ker. Takács Menyhért u. 18. sz. alá. (Kosztolányi Dezső tértől kb. 10 percre). Részvételi díj: 3000 Ft.
További részletek az Élményszintű Asztrológia oldalon találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése