2017. február 21., kedd

Asztrológiai-Asztrozófiai alaptanfolyam 2017


Kedves Olvasóim! Örömmel értesítelek Benneteket, hogy 

2017. márciusában ismét elindítom ASZTROLÓGIAI-

ASZTROZÓFIAI alaptanfolyamomat.


A tanfolyam elméleti és gyakorlati részből áll.
Az elméleti szakaszban megismerkedünk az asztrológia és asztrozófia alapvető fogalomkörével, végigvesszük az alapfogalmakat, úgy, mint bolygók, jegyek, házak, tengelyek, fényszögek, csillagok és csillagképek. A további gyakorlati alkalmakon a horoszkóp kiszámításába és főként elemzésébe mélyedünk bele, egy valós személy példahoroszkópját vizsgálva.

A tanfolyam március második felében indul (pontos kezdési dátum a jelentkezések értelmében, a résztvevők időbeosztása szerint alakulhat)Zuglóban, az Örs vezér teréhez közel (3 troli-megállóra)kéthetente, hétköznap (csütörtök, ill. péntek) délután-esti órákban,  3-4 óra időtartamban alkalmanként, kis csoport (3 - 6 fő) részére.
Részvételi díja: 5.500 Ft/alkalom (havi fizetés esetén 10.000 Ft/hó)
A tanfolyam várhatóan 2017. decemberében ér véget.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. március 12. 

FIGYELEM! A tananyag megfelelő felépítettsége érdekében minden jelentkezőt személyes beszélgetésre hívok a tanfolyam megkezdése előtt. 

Az első, bevezető órán szó lesz arról, hogyan is néz ki egy horoszkóp, milyen az asztrológiai és az asztrozófiai világkép, összefoglaljuk, hogy mit tanulunk, illetve tudhatunk meg a tanfolyamon, és természetesen a fentiekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre is szívesen válaszolok.



A tanfolyamon való aktív részvétel egy radix (születési horoszkóp) elkészítéséhez és alapvető elemzéséhez szükséges elméletet és gyakorlatot is megadja, ezzel tehát a tanfolyamon tanultak lehetőséget, alapot adnak:
- az önismeret elmélyítésére,
- a környezetünkben élő személyek lelkének, személyiségének mélyebb megismerésére,
- az egyéni karma, életút és sorsfeladat titkainak, összefüggéseinek felfedezésére...
.... s mindezt nem csak a hagyományos asztrológia  több évezredes tudása, tapasztalatai, hanem az asztrozófiai alapon megfejtett csillagbölcsességek, csillagüzenetek segítségével.
Az asztrozófiáról bővebb információkat itt, a blogomon, az alábbi oldalon találsz: 
http://pancsakarma.blogspot.hu/p/asztrologia-asztrozofia.html


A tanfolyamra történő bejelentkezés, illetve a további érdeklődés kapcsán való jelentkezéseket szeretettel fogadom alábbi ELÉRHETŐSÉGEIMEN:

Pető Annamária
06-20-210-9748
pancsakarma@gmail.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése