2010. február 20., szombat

Mi is az az Asztrológia?

Az asztrológia egy nagyszerű módszer és lehetőség arra, hogy felfedezd Magad, és megtaláld a helyed a Világban!

Minden emberben azonos erők hatnak - csak éppen Mindenkiben másképp!

Ezért Mindannyian máshogy éljük meg a Világot, és benne saját magunkat. Ha azonban ennek, illetve másságunk sajátos voltának tudatába kerülünk, esetleg mély(ebb)en megéljük azt, nagyszerű lehetőséget kapunk az Élettől arra, hogy még inkább, talán általunk eladdig ismeretlen módokon kiteljesedjünk...

A születési horoszkóp szimbólumrendszere olyan, mint egy hologram. Bár látszólag sík felület, kétdimenziós ábra, valójában az Élet végtelen dimenzióját rejti magában, mindazon - tudatos és tudattalan - síkokat, melyeken személyes energiáink megnyilvánulhatnak. Ezen lehetőségek felfedezése általában egy életre szóló utazás, tanulás... hogy tudatosabbak legyünk ebben, erre jó az asztrológia.

Miért mondom, hogy tanulás, élethossziglan? Miért nem növünk ki az iskolapadból?
- Mert az emberi élet csupa tapasztalás.
És mi vezet ezekhez a tapasztalásokhoz?
- A döntéseink.

Mi, emberek szabad lények vagyunk, szabad választási, döntési joggal minden helyzetben, minden pillanatban. Sőt, nem csupán lehetőség ez, másfelől nézve akár kényszer, teher is!

Minden pillanatban dönteni - ez látszólag poláris létünk csapdája, de egyben nagy lehetősége is! Csodálatos esély arra, hogy emberi lényként tanuljunk, a saját bőrünkön, illetve lelkünkön élve át tapasztalatainkat.
Ahhoz, hogy ez a tudás, amit életünk döntéseinek következtében idézünk elő, ne csupán zsigeri, öntudatlan tapasztalat legyen, hanem felemelkedhessen tudatosságunk síkjára, dimenzióiba - ebben sokféle módszer segíthet, ezek egyike az asztrológia.
A tudatossághoz vezető élet-hosszú lépcső egyik lépcsőfoka lehet a születési képletünk megismerése.

Egy avatott asztrológus jól használható kulcsokat adhat Önmagad mélyebb megnyitásához. Azonban én a személyes horoszkópod elkészíttetésén túlmutató, izgalmas kalandra is hívlak!

Mert bár a "csillagjóslás" tudománya végtelenül sokrétű, évekig, évtizedekig is tanulható, ha "csak" egy mélyebb önismeret elsajátítása a cél, nem feltétlen szükséges a hosszas tanulás. A saját énünkre, életünkre vonatkoztatható információk néhány hónap alatt is megismerhetők és jól használhatóak. (Részleteket lásd a Szimbólumok Tükrében címszó alatt.) Ettől függetlenül az asztrológia szemléletformáló hatása nagyon hosszú távon, és elsőre felmérhetetlen mélységekben is éreztetheti hatását életünkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése