2010. május 8., szombat

Lélek Háza összejövetel - Programajánló 2010 május

MÁJUS 15-16-ÁN, SZOMBATON ÉS VASÁRNAP KÉT NAPOS ELVONULÁSRA HÍVUNK BENNETEKET CSOBÁNKÁRA

Azon hét végén Fekete Hold lesz, ezért a Lélek Sötét Éjszakájába teszünk utazásokat.

"Kedves Lélektársak!

Csak a sötétben tudunk tapogatózni, amikor figyelmünket a kollektív gyógyítás felé fordítjuk. Hiszen magunk is többnyire betegségtudattal éljük napjainkat. " Valami nem stimmel velem" - ismerős érzés, ugye? A legnagyobb kétségek között vergődők értetlenül rázzák meg fejüket: hogyan tudnék én másokat gyógyítani, mikor magam is beteg vagyok?
De ha vállalnád, hogy meggyógyítod magad - bármilyen eszközzel - ez a kétség okafogyottá válik. Ha vállalnád, ha lenne bátorságod, hogy elszakadj saját életed drámáitól, hogy megtisztulva végre valami újat kezdj - egy nagy fejes az ismeretlen szabadságba - akkor azonnal képessé válsz arra, hogy saját tapasztalatod alapján vezess másokat a gyógyulás útján.
Tudatos emberek tudatosságot tanítanak majd embertársaiknak: felnyitják szemeiket: "vegyétek észre, mi az, amivel körülveszitek magatokat, mi az, ami beteggé, neurotikussá tett, és mi az, ami meggyógyít!"
Kettős cél vezérel tehát bennünket: felszámolni a bennünk élő, lehúzó erejű tudatosságokat, és megnyílni a "mi" világa felé. A Lélek Sötét Éjszakája nem valamiféle pszihedelikus bad tripp, hanem az az állapot, amikor csak jelen vagyunk az itt és mostban, gondolatok, érzelmek és elvárások, valamint szándékok nélkül.
Ebben a két napban ezért a célért fogunk dolgozni.
Lesz rajzos meditáció, teljes csendesség, tantra-gyakorlatok (egymás érzékelése energetikai szinten), családállítás. Szombat este tábor tűz és bolondozás. Ha megfelelő lesz az idő, vasárnap kirándulni megyünk az Oszolyra, és ott tovább folytatjuk belső utazásunkat.


Találkozó: reggel 9 órakor Pomázon, a CBA parkolóban, a szokott helyen;
Vasárnap végzünk, amikor hazamegyünk


Szükséges felszerelések:
Hálózsák, polifoam, kiránduláshoz hátizsák. Könnyű túrafelszerelés, esőkabát. Törülköző és papucs.
Élelmiszer: szendvicsre valót és zöldséget hozzál csak, kenyeret sütök majd. Ásványvíz, tea, kávé lesz bőven.Szombaton parázson sütünk valami finomat, még van a közösségi pénzből, amit gyűjtöttünk, ha nem futja, majd hozzájárultok.
Részvételi díj: 6.000,-Ft. A megvásárolt bérletek érvényesek.

Kérem, hogy aki szeretne jönni, küldjön egy e-mailt: andi.margit@gmail.com -ra.

Kérdéseitekre szívesen válaszolok!

Szeretettel várlak Benneteket!
AndiMM"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése